.: MuNziR :.

By: Munzir CK

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-Aug-2008 18:02 Email | Share | | Bookmark
RANtAi Merdeka 2008

Some great moments of RANtAi Merdeka 2008







Thursday, 28-Feb-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark
Puncak

Ok gambar ni agak ketinggalan sket... Tapi nak buat camne kan... Aku busy sgt skrg nie... So sempat update ni je dulu...



Sunday, 10-Feb-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Coming To Life Soon...

Tema yang dicilok dari sebuah kedai yang akan dibuka tak lama lagi di Sunway Pyramid...
Dibintangi oleh 3 org stooges dari keluarga gwe...




Friday, 8-Feb-2008 19:02 Email | Share | | Bookmark
Eye On Sauron

Went to Eye On Malaysia with my brothers, sister-in-law and niece...
It may seem out-of-date to snap the pictures of Eye On Malaysia...
I bet most Malaysian photographer already have their collection of these EOM photos... Hehehe...
Well, me too!






Saturday, 2-Feb-2008 22:33 Email | Share | | Bookmark
Self-Potrait

Macam malas sangat nak edit gambar sebenarnya... Ni je yang aku larat nak letak... Lain-lain tu nanti la aku edit...


This one is my self-potrait... Was taken at Angga's house... In front of her sister's make-up mirror... Huhuhu...

Yang ni plak saje-saje pilih gambar yang best2... Walaupun tak best sangat...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net